Uvjeti korištenja

Informacije na Elektro-pizeta.hr internetskoj stranici informativnog su karaktera

 

Osobne podatke koje proslijedite tvrtki Elektro Pižeta d.o.o. koja je vlasnik web stranice www.elektro-pizeta.hr nadziru se i čuvaju sukladno važećoj Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća. Ako nam date izričiti pristanak za korištenje vaših osobnih podataka putem privola, vaši podaci bit će pohranjeni i kontinuirano korišteni u navedene svrhe (npr. slanje SMS informacija vezanih za rođendanski događaj u dućanima), pismena pošta (npr. slanje tiskanih kataloga/letaka), telefonski poziv (npr. za istraživanje zadovoljstvom usluge), e-mail (npr. povodom posebne rođendanske ponude), tj. putem komunikacijskog kanala kojeg ste prihvatili.

Što su privole i kako obrađujemo vaše podatke detaljno možete pronaći u dijelu Pravila privatnosti.

Vaše podatke možemo upotrijebiti prilikom stvaranja i održavanja korisničkog profila, kojim bismo vam željeli osigurati individualno primanje reklama i promocija.

Osobne podatke koje dajete web stranici Elektro-pizeta kontrolirate sami.

Osobe koje se žele odjaviti od primanja našeg newslettera i ostalih obavijesti, odnosno povući svoju privolu, mogu to uvijek učiniti zahtjevom na info@elektro-pizeta.hr  ili klikom na link za odjavu koji se nalazi u svim našim materijalima koje vam šaljemo e-mailom.

Ako promijenite osobne podatke (mjesto stanovanja, adresu elektronske pošte, telefonski broj), a želite i dalje primati obavijesti, molimo vas da nas o tome obavijestite na info@elektro-pizeta.hr.

Automatsko bilježenje podataka (neosobni podaci)

Kad pristupite internetskoj stranici Elektro-pizeta – opće, neosobne informacije (upotreba internetskog preglednika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta, posjećene stranice) automatski se bilježe (ne kao dio prijave). Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje njenih sadržaja i funkcionalnosti. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade niti se prosljeđuju trećoj strani.

 

Kolačići

Definicija kolačića:

Kolačić je informacija spremljena na računalo od strane web stranice koju posjetite. Uobičajeno je da sprema vaše postavke i postavke za web-stranicu, kao što su na primjer preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže personalizirane informacije. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući osobne informacije (kao što je osobno ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako se to izričito omogući jer web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali/la i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vidljive korisnicima. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da samostalno izaberete hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti te zatim automatski obrisati pri zatvaranju internetskog preglednika spremljene kolačiće i ostale postavke. Uređivanjem postavki kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na svojem računalu. Upravljanje i podešavanje postavkama kolačića, kao što smo spomenuli, može se napraviti u internetskome pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, kliknite na ime internetskog preglednika koji koristite. Neke postavke mogu ovisiti i o uređaju kojim pristupate internetu (stolno računalo, tablet ili mobitel) i nisu sve dostupne na hrvatskome jeziku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web-stranicama .

 

Vrste kolačića 

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju. Koristimo ih da omogućimo pristup sadržaju i omogućimo stvari koje možete učiniti kada se prijavite sa svojim podacima na www.elektro-pizeta.hr

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su korisničko ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, a neki čak i godinama. Trajne kolačiće koristimo za funkcionalnosti poput „pamćenja“ da je korisnik prijavljen na stranici, što vama kao registriranom korisniku olakšava korištenje. Također koristimo trajne kolačiće kako bismo bolje razumjeli navike korisnika i sukladno tome poboljšali stranicu prema korisničkim načinima korištenja. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Kolačići prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti privremeni ili stalni. Pomoću njih web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu. Koristimo nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju kao i dijeljenje istoga s drugim internetskim servisima.

Kolačići treće strane dolaze sa sadržaja drugih web-mjesta, na primjer reklame, koje se nalaze na web-mjestu koje trenutno gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje interneta u marketinške svrhe.

 

Sigurnost

Elektro-pizeta  iznimno pazi na sigurnost osobnih podataka. Vaši osobni podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neautoriziranog pristupa ili neautoriziranog otkrivanja.

 

Maloljetnici

Elektro-pizeta  preporučuje svim roditeljima i skrbnicima da svoju djecu nauče sigurnom i odgovornom ponašanju s osobnim podacima na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati nikakve osobne podatke na internetskim stranicama Elektro-pizeta  bez dozvole roditelja ili skrbnika. Elektro-pizeta  nikada neće svjesno prikupiti osobne podatke od maloljetnika ili ih na ikoji način koristiti ili proslijediti trećoj strani bez njihove dozvole.

 

Poveznice (linkovi) na druge internetske stranice

Izjava o čuvanju osobnih podataka odnosi se na Elektro-pizeta . Internetske stranice mogu sadržavati poveznice prema drugim dobavljačima izvan Elektro Pižeta d.o.o., na koje se ne odnosi izjava o čuvanju osobnih podataka. Kada napuštate internetsku stranicu Elektro-pizeta  ponovo pročitajte izjavu o čuvanju osobnih podataka svake internetske stranice koja sakuplja osobne identifikacijske podatke.

 

Pravo na informaciju – Službenik za zaštitu osobnih podataka (GDPR)

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike čuvanja osobnih podataka ili obrade vaših podataka, slobodno se obratite našem Službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail: info@elektro-pizeta.hr

  

Pružanje dodatnih usluga za kupce

Sve dodatne informacije vezane uz savjete ili usluge koje vas zanimaju slobodno nas možete poslati putem maila: info@elektro-pizeta.hr ili broja telefona +385 97 719 1897

Također upite možete poslati i putem ispunjene „Kontakt“ forme koja se nalazi na našoj web stranici.

  

Zaštita osobnih podataka

Pristanak

Korištenjem kontakt forme pristajete na postupanje s podacima  na način opisan u Izjavi o prikupljanju osobnih podataka.

Elektro Pižeta d.o.o. se obavezuje, da će vaše osobne i ostale podatke, prikupljene u postupku registracije, štititi u skladu sa GDPR, da ih neće objavljivati trećim osobama i da će ih koristiti isključivo za potrebe zatraženog ostvarivanja kontakta, ispostavljanja računa i eventualno rješavanje pritužbi i ostale potrebe komunikacije. Prodavatelj se obvezuje da će trajno štititi vaše osobne podatke.

Za zaštitu osobnih podataka odgovorni ste i sami

 

Korištenje osobnih podataka

Elektro Pižeta d.o.o. prikuplja podatke preko web stranice kako bi osigurao pravilno funkcioniranje usluga na webu. Elektro Pižeta d.o.o.  može korisničke podatke koristiti za potrebe internog istraživanja i obavijesti korisnika o novostima vezano uz proizvode ili usluge koje nudi.

 

Pritužbe

Elektro Pižeta d.o.o.  se obvezuje poštovati postojeće zakone o zaštiti potrošača. Eventualne pritužbe kupac može poslati poštom na adresu: Elektro Pižeta d.o.o., Dobojska ulica 32, Zagreb ili na e-mail: info@elektro-pizeta.hr.

Prodavatelj će nastojati riješiti pritužbu u najkraćem mogućem roku i tretirati je kao povjerljivu.

Za moguće sporove nadležan je Trgovački sud u Zagrebu.

 

TRAŽITE BRISANJE SVOJIH PODATAKA

Ako želite da uklonimo vaše osobne podatke iz naše online baze podataka, to možete učiniti tako da navedete zahtjev za brisanje podataka putem Kontakt forme.